Το καλάθι είναι άδειο
 Αναζήτηση
 Μέλη
Αναγνωριστικό Πιστοποιητικό  
[Εγγραφή νέου μέλους]
 
 
English 

Ο Μουσικός Οίκος Ντο Ρε Μι ιδρύθηκε το 1955 ως Ο.Ε. από τους Νικόλαο Αλβέρτο και Ιωάννη Μαυρομουστάκη , στο κατάστημα της Εγνατίας 39 στη Θεσσαλονίκη.
Το όνομα ΝτοΡεΜι το σκέφτηκε και το σχεδίασε η Ευαγγελία Αλβέρτου σύζηγος του Νικολάου Αλβέρτου και πρωτοπαρουσιάστηκε η εταιρεία με αυτό το όνομα στην Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης.

 Το 1966 ο μουσικός οίκος DoReMi ανοίγει το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα, απο τον Νικόλαο Αλβερτο στην οδό Πατησίων 4.
 
Το 1984 μεταφέρεται στο κατάστημά στην οδό Θεμιστοκλέους 3 στην Αθήνα . Το τιμόνι της εταιρείας εχει αναλάβει πλέον ο Μανώλης Αλβέρτος,  μαζί με τα παιδιά του, Ελίνα Αλβέρτου και Νικόλα Αλβέρτο, όπου με την αγάπη του για την μουσική και την γνώση του αντικειμένου απογειώνει και τη εταιρεία.

Το 1997 μεταφερεται στο κατάστημα της οδού Ιπποκράτους 33, Αθήνα.

 Το 2009 η εταιρία πλέον ανήκει στον  Νικόλα Αλβέρτο 3ης γενιάς, εγγονό του Νικόλαου Αλβέρτου και Υιός του Μανόλη Αλβέρτου, οπου έχει αναλάβει τη διοίκησή της. 

 Το 2010 μεταφέρεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας της οδού Δ. Γούναρη 3 , ’γιοι Ανάργυροι.

 

 


View Larger Map

Αντικείμενο της δραστηριότητας μας από την ίδρυση της εταιρίας μέχρι και σήμερα είναι η εισαγωγή μουσικών οργάνων , ηχητικών , φωτιστικών συσκευών και συστημάτων εικόνας, επαγγελματικής χρήσης, η λιανική και χονδρική διάθεση τους σε όλη την Ελλάδα.

Η ενοικίαση-πώληση-εγκατάσταση, ηχητικών -φωτιστικών συστημάτων είναι επίσης μία δραστηριότητα άρρηκτα συνδεμένη απο την εποχη του παππού Νικόλαου Αλβέρτου. Το 1966 ο Νικόλαος Αλβέρτος έκανε εισαγωγή από την Ιταλία την 1η. "Μικροφωνική" που ήρθε στην Ελλάδα.Το όνομα αυτής Binson.