Το καλάθι είναι άδειο
 Αναζήτηση
 Μέλη
Αναγνωριστικό Πιστοποιητικό  
[Εγγραφή νέου μέλους]
 
 
English 

Αποστολή:


Από την στιγμή που παραλάβουμε την παραγγελία σας, θα φροντίσουμε να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες αποστολής το πρωί της επόμενης εργάσιμης ημέρας, η οποία στις περισσότερες των περιπτώσεων γίνεται με ΕΛΤΑ και το κόστος αποστολής είναι  10,00 Ευρω ανεξάρτητα. Στην περίπτωση που το προϊόν λόγω μεγάλου όγκου ή βάρους δεν μπορεί να προωθηθεί με ταχυδρομείο (π.χ drums set) διαλέγουμε το κοντινότερο πρακτορείο μεταφορών σε εσάς και προχωράμε στην εκτέλεση της παραγγελίας αφού σας ενημερώσουμε για τα ακριβή στοιχεία του πρακτορείου και για το κόστος αυτού.
 

To κόστος αποστολής επί αντικαταβολή είναι : 15,00 Ευρω.

Υπάρχει δυνατότητα, κατόπιν επιθυμίας σας να γίνει αποστολή με την ACS courier ή άλλο τρόπο με αντίστοιχη μεταβολή του κόστους αποστολής.
 

Η εταιρεια μας DoReMi Alvertos ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή ζημιά που προκλήθηκε μετά την αποστολή της παραγγελίας. Γι αυτό παρακαλούμε ελέγξτε άμεσα το προϊόν που παραλάβατε, έτσι ώστε σε περίπτωση ζημιάς να μπορούμε να αξιώσουμε την νόμιμη αποζημίωση από τον μεταφορέα.

Η μεταφορά των προϊόντων γίνεται με ευθύνη του πελάτη.

Υπάρχει η δυνατότητα ασφάλησης του εμπορεύματος με τις μεταφορές μέσω των ΕΛΤΑ.  Το κόστος της ασφάλησης του εμπορεύματος

είναι ανάλογο της αξίας αυτού.

 

Το κόστος μεταφοράς των ΠΙΑΝΩΝ εχει ως εξής:

200,00 Ευρώ για όλους τους Μεσσόγειους προορισμούς εντός Ελλάδος.

Η χρήση του γερανού εχει επιβάρινση 150,00 Ευρώ.

Για τους νησιωτικους προορισμούς παρακαλόυμε επικοινωνήστε μαζί μας.ο ύψος της παραγγελίας.

Ο συνήθης χρόνος άφιξης των προϊόντων στην πλειοψηφία των περιοχών της Ελλάδος είναι 2 έως 4 μέρες.